NOGOMETNI KLUB
MAKSIMIR
FOOTBALL CLUB
POČETNA STRANICA
KLUB
TEMPERATURA U MAKSIMIRU:
OSNOVNI PODATCI

STADION
POVIJEST
PRO©LE SEZONE
OMJERI S KLUBOVIMA
NAVIJAČI
VETERANI
VIJESTI
SENIORI
POPIS IGRAČA
BROJIDBA
UTAKMICE/POSLJEDCI
TABLICA
3.HNL ZAPAD
POKAL ZNS-a
PODMLADAK
JUNIORI
KADETI
STARIJI PIONIRI
MLAĐI PIONIRI
MLAĐI PIONIRI II
LIMAČI B1
LIMAČI B2
LIMAČI C3
OSTALO
H©K MAKSIMIR
ČETVRT MAKSIMIR
CRO NOGOMET
KNJIGA GOSTIJU
POVEZNICE
CONTACT
Oboj, dom Nogometnog kluba "Maksimir", nalazi se na kriµanju ulica Oboj i Prilesje. Izmjere igrali±ta su 102x64 m. Kapacitet stadiona iznosi 247 sjedećih mjesta. Klub prije 2. svjetskog rata nije imao vlastito igrali±te. Početnih godina trenirao je na raznim igrali±tima, a prije i tijekom rata redovno na HA©K-ovom igrali±tu za treniranje u Bukovačkoj cesti. Sve sluµbene utakmice prije Drugog svjetskog rata su se igrale na jedina 4 stadiona u Zagrebu: "Kotura±ka cesta" (od Građanskog), "Maksimir" (od HA©K-a), "Tratinska cesta" (od Concordije) i "Miramarska cesta" (od Viktorije i ®eljezničara), kojima se u drugoj polovici 1930-ih pridruµilo i igrali±te ©parte koje se nalazilo kod dana±njeg Doma ±portova. Prvom polovicom 1950-ih igra uglavnom na pomoćnom igrali±tu stadiona Maksimir (dana±nji "Hitrec-Kacian"), a od 1956. godine, s povremenim prekidima, igra na Oboju.

Ulaz na Oboj (lijevo) i pogled s ulaza u klubske prostorije, iznad restorana "Klub Maksimir", na igrali±te (desno).

Pogled s ulice Prilesje na tribine, kuće u Vrhovčevom vijencu i sjeverna vrata.

Pogled iz male natkrivene loµe na sjeverna vrata, klubske prostorije i restoran "Klub Maksimir" (lijevo) i natkrivenu tribinu sa 143 sjedeća mjesta (desno).

Pogled s montaµne tribine namijenjene gostujućim navijačima sa 104 sjedeća mjesta na sjeverna vrata (lijevo) i juµna vrata iza kojih je malo pomoćno igrali±te s umjetnom travom (desno).

Pogled na natkrivenu tribinu iz drugog kuta (lijevo) te klupe za pričuvne igrače i tribine (desno).

Stadion OBOJ
ZAGIĆI B2
ZAGIĆI C3
ZAGIĆI B1